11/05/2015

Brano Mandić – septička jama od čovjeka


Svima koji su živjeli u SFR Jugoslaviji, masonsko – vatikanskoj tvorevini, poznat je podatak da su majke i očevi sinovima i ćerkama ostavljali poslove u amanet.  Tako su djeca zauzimala pozicije koje su pokrivali njihovi roditelji, bez obzira da li su imali neophodno stručno znanje. Važna je bila privrženost partiji. 


Dimitrije Popović: Slina Njegoševa

Danas, 25 godina nakon raspada Jugoslavije, u takozvanoj državi Crnoj Gori koju su stvorili šiptarski kriminalci i američki kauboji, živi jedan izrod koji sebe naziva čovjekom. Brano Mandić, kolumnista SDP glasila Vijesti.

Kakve veze ova stoka ima sa uvodnim dijelom teksta, pitate se. Milan Mandić, otac gorepomenutog Brana Mandića, u Titovo vrijeme bio je šef UDB-e nadležan za priobalni dio srpske Crne Gore. Prije penzionisanja, Milan preporučuje svojim pajtosima iz službe svog sina, tada mladog košarkaša i narkomana. Niko nije mogao ni pretpostaviti dokle će dogurati golobradi Brano, za kojeg čitav Bar zna da je protuva belosvjetskih razmjera.

Napad na Milana Kneževića koji posjeduje književni dar o kojem Brano Mandić može samo da sanja, govno je koje je prelilo septičku jamu. Uredništvo srpskog portala Polucija samo za vas spremilo je remek djelo izgovorene riječi.

Glumac nikšićkog pozorišta Zahumlje, Žarko Rakčević Grc (nije u krvnom srodstvu sa onom budalom) nadahnuto je pročitao integralnu verziju teksta koji je napisao Milan Knežević Dis. Sve se to dešavalo u crkvi u Momišićima, mjestu na kojem se Isus pojavio nekoliko puta tokom prošlogodišnjih svetkovina.

Poslušajte kako to zvuči iz usta umjetnika koji je svojom interpretacijom otkrio ko je zapravo Brano Mandić.

Gojko Vasiljevič ŽigonBroj komentara: 7:

 1. Браво, Српска браћо!

  OdgovoriIzbriši
 2. "Polucija je satirični portal čija svrha nije omalovažavanje niti vrijeđanje bilo koga, već isključivo humor i zabava." Daleko ste dogurali u odnosu na originalnu ideju matori onanisti.

  OdgovoriIzbriši
 3. "Satira je književni oblik u kome se kritički ismijavaju pojedinci, grupe, država ili vlast. Često je korišćena kao sredstvo političke borbe." - kaže zvanična definicija koja je na snazi od antičkod doba do danas.
  U vasem tekstu nema ni S od satire. O humoru i zabavi da i ne govorimo. Dok, s druge strane, tekstom dominiraju plitkost, frustracija i nejasno definisani stavovi. Nejasno definisani stavovi su, očigledno, upravo takvi jer su formirani iz manjkavosti intelekta i obrazovanja. Čega više fali, tesko je procijeniti. Iz jedne dobre price prerastate u razocarenje bez granica.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. "Iz jedne dobre price prerastate u razocarenje bez granica."
   To svaki dan čujemo od naših roditelja. :'(

   Izbriši
 4. Nicole Aniston13/11/15 1:25 AM

  I'm really impressed with your work guys.

  OdgovoriIzbriši
 5. Kad ce izac Android ili IOS aplikacija za portal ''Polucija''?

  Vasa vjerna pratiteljka, ups, ocu reci pratitelj, ne.

  OdgovoriIzbriši