11/23/2014

Pasji život Vanje Ćalović

A da ljubav ne poznaje granice dokazala je najmudatija žena u Crnoj Gori, Vanja Ćalović Mans. Jedan dio javnosti je osuđuje zbog sodomije, dok joj drugi dio pruža nesebičnu podršku. U čitavoj toj ujdurmi niko se ne pita kako je njoj i psima.

Gospođica Ćalović Mans odlučila je da u prijatnom ambijentu kultnog kafića „Maša“, dopisniku Polucije sa Sjevera otvori dušu. Ćalović Mans u svom maniru poručuje pseća leđa, a dopisnik jagnjeću glavu ispod sača (šef kuhinje u “Maši” od skora je najbolji kučki pisac Đuro Radosavović).


Dopisnik Polucije sa Sjevera: U neformalnom razgovoru ste nam rekli da ste to Vi. Kako je sve počelo?

Kao i sve velike priče, spontano. Jednog jutra, nakon tuširanja navukla sam bade-mantil sa natpisom „KAP troši, a mi plaćamo“ i sjela da doručkujem. Po preporuci Duška Markovića kupila sam slovenačku „Argeta“ paštetu, i dok sam je mazala na parče hljeba dio je skliznuo na vaginu. „Opet si se umusala kozo jedna!“, dobacio mi je Goran Danilović koji se protezao na kauču u negližeu. U tom trenutku, omamljen mirisom, dotračao je Stojedan dalmatinac i počeo da liže. Pomućenog uma, vidjela sam Gorana kako jednom rukom grabi telefon, a drugom obrezanu pišu. Ostalo je geografija.

Dopisnik Polucije sa Sjevera: Dali ste mi šlagort za jedno škakljivo pitanje. Kakav je osjećaj dok Vam psi ližu kliću i muda?

U početku mi je bilo neprijatno, ali moram da priznam i pomalo smiješno. Nikad brže nisam doživjela vrhunac, a na moje veliko iznenađenje desio se i skvirting koji je trajao čitavu vječnost. Jedan svrš je pogodio Gorana, koji je u čudu gledao orgazmično grčenje mog tijela. „Što gledaš seljačino?! Do ovoga ste ti i Nikola pokušavali godinama da me dovedete, ali niste mogli“, vrisnula sam u ekstazi.

Dopisnik Polucije sa Sjevera: Da li ste razmišljali o vođenju ljubavi sa drugim životinjama?

Iskrena da budem, jesam. Pripremam se za safari u Africi, jer od djetinjstva maštam da završim u krevetu sa slonom.

Dopisnik Polucije sa Sjevera: Da li biste mu tepali Ćiro?

Sad ste stvarno pretjerali, istakla je Ćalović Mans i ljutito napustila „Mašu“.


Dopisnik Polucije sa Sjevera još dugo je sjedio za stolom, pitajući se da li će uredništvo Polucije objaviti priču njegovog života.


Dragan Mitov ĐurovićBroj komentara: 6:

 1. Smiješno ali pretjerano. Mogli ste bez ovoga.

  OdgovoriIzbriši
 2. Toliko je glupo, da čak ni ne boli.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Pa i ne treba da boli. Ovo je zajebancija retardu

   Izbriši
  2. Hahahahhahahaaaaaaaaa

   Izbriši
 3. pisac je ozbiljno bolestan covjek

  OdgovoriIzbriši