11/30/2014

Miško Perović preuzeo Poluciju


Kontroverzni intervju sa Vanjom Ćalović nije se ni ohladio, a u poštansko sanduče Polucije od glavnog urednika Informera, Novaka Uskokovića, stigla je nenadjebiva ponuda.Bruka i sramota


Nakon višeminutnih pregovora kojima su, kako Polucija saznaje, prisustvovali Novak Uskoković, Petar Luković, Bojan Baća i Beba Popović sa jedne, i urednici i vlasnici Polucije Dušan Đurović i Filip Ferdinandi sa druge strane, pao je dogovor. Na razočarenje brojnih čitalaca, Ferdinandi i Đurović su postali dio skandaloznih transfera koji su posljednjih godina potresli crnogorsku medijsku scenu: Draško Đuranović iz Monitora u Portal Analitiku, Andrej Nikgoldaidis iz Monitora u SDP, Slobodan Gigo Bosnić iz Blogofanzina u Poluciju, Darko M. Ivanović sa fejsbuka na tviter i Brano Mandić iz Radio Bar-a u ND Vijesti.

Novi uređivački duet Informera

Zaključenim ugovorom bivši vlasnici Polucije dobili su dva istovjetna BMW-a, platu od 2300 eura bruto, stan u centru Beča koji je prije krize pripadao direktoru ND Vijesti Željku Ivanoviću, kao i vikendicu na Žabljaku.

Novonastalu situaciju iskoristio je akademik SANU-a Miško Perović, koji je postao većinski vlasnik Polucije. Profesor Perović dao je kratku izjavu za svoj magazin.

-Kakvi štampani mediji, kakvi bakrači. Budućnost je u subverziji i rokenrolu.Srban Kosovović Kum
3 komentara: